Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svém soukromém životě Ben Cristovao (36) veřejně příliš nemluví a opatrný je, i co se týká prezentace na sociálních sítích. Jeho vztah s o dvanáct let mladší Miss Czech Republic Kateřinou Kasanovou (25) se takřka vyhnul mediální pozornosti a páru se podařilo dokonce v tichosti rozejít, dát o pět dohromady a opět rozejít.

Když jsme se s interpretem hitů Pure Girl, Sweet Chilli, Aleiaio či Nejlepší potkali na tiskové konferenci národního kola Eurovision Song CZ 2020, nemohli jsme se nezeptat, jak to má momentálně se vztahy.

„Jsem teď nezadaný a stoprocentně koncentrovaný na hudbu a věci, které mě baví,“ říká Ben, kterého čeká účast v národním kole Eurovize, koncert ve vyprodané O2 areně nebo třeba účast na mistrovství světa v brazilském bojovém sportu jiu-jitsu. „Chci tomu dát sto procent,“ vysvětlil.

Vztahy tedy cíleně odmítá? „Nedokážu si představit, že by mě nějaká holka odvedla od toho, co mě teď čeká. Doufám, že mě nečeká setkání s nějakou osudovou holkou,“ smál se Ben Cristovao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám