Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice zvířat Kateřina Kaira Hrachovcová (49) se vyrovnává se smutnou událostí. Opustil ji milovaný kocourek Felix. Kočičí kamarád známé herečky a moderátorky odešel zcela náhle. Kaira se nyní o jeho úmrtí a rozloučení s ním rozepsala.

„Feloušek odešel náhle”. Byla jsem s ním a s Punťou venku, na trávě, na sluníčku

Pak ho dala domů, a když se za hodinu s Punťou vrátila a otevřela dveře, ležel bezvládně proti nim. Čekal na mě, srdce bez duše. Srdce mu vypovědělo službu,“ svěřila se smutně herečka, jen krátce na to musela vyrazit na představení.

„A protože se to přihodilo těsně před odjezdem do divadla na představení Můžem i s mužem, vzala jsem ho s sebou. Ležel bezvládně v mém klíně, v dece, na které spával se mnou v posteli.

A my jeli poslední spanilou jízdu. Je to příběh velkej. Představení bylo pro něj,“ prozradila Kaira, která si svého mazlíčka vezla na klíně i zpět z představení.

V těžkém okamžiku jí byly oporou kolegyně z divadla. Po příjezdu domů svého milovaného kocourka pohřbila a dala mu poslední sbohem.

„V noci jsem ho uložila do země, v lese pod lísku, jen měsic svítil a mobily na cestu. Velký dík mému sousedovi z domu, gentlemanovi Davidovi, který mi nabídl pomoc, doprovodil nás do lesa a pomohl kopat jámu pro Felouška,“ dodala Kaira a pochlubila se společnými snímky s kocourkem a také místem, kde ho uložila. Podporu má herečka nyní nejen svých přátelích, ale i fanoušcích, kteří ji napsali množství krásných zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám