Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky Lucii Vondráčkové (44) se pořádně zviditelnil a zaujal i další známé tváře světa šoubyznysu. Hokejový brankář Marek Peksa si po svém návratu z angažmá ve Francii nejprve zahrál ve videoklipu k písni Stanice svět, poté zabrousil do světa modelingu, kdy předváděl pro Osmanyho Laffitu.

Nyní můžeme Marka často vidět na sociálních sítích díky herečce Kaiře Hrachovcové (49). Ta ho zapojila do kampaně na ochranu zvířat. Nejprve postovala fotografii poloobnaženého svalovce spolu se svým pejskem Punťou, nyní k němu při pózování přilehla i ona sama a fotografií se pochlubila na Instagramu.

Nemá jít ale o románek, i když Kaira je oficiálně od rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem stále single. "John Lennon & Yoko Ono před padesáti lety z postele bojovali pro mír, tohle je můj boj proti týrání zvířat," napsala ke snímku, kde s Markem leží v posteli.

Konkrétně jde o spolupráci s neziskovou organizací Hlas zvířat, která prosazuje a hájí zájmy zvířat již mnoho let. Hrachovcová se snaží podpořit novelizaci pozměňovacího návrhu k novele trestního zákoníku, který by s množírnami a s týráním zvířat rázně skoncoval. Hlasování o novele v Senátu proběhne 29. ledna.

Reklama

Další články

Načítám