Hlavní obsah
Článek

Herečce Kateřině Hrachovcové (49) začal podzimní maratón představení. Nejvíc si pochvaluje zájem o hru Můžem i s mužem, kterou napsaly společně s kolegyněmi Vandou Hybnerovou, Dášou Zázvůrkovou a Jitkou Sedláčkovou. "Prodávají se už lístky i na rok 2020," pochlubila se nám.

Nejen s tímto představením Katka jezdí i mimo Prahu. "Zájezdovky jsou asi na divadle to nejnáročnější. Ale když jedete s fajn lidmi, tak je to i příjemné," míní herečka, která si prý na cesty vystačí s málem. Své věcí zabalí do jedné velké tašky. Jak velká musí být, nám ukázala na otevření nového obchodu s kabelkami.

Co jí ovšem při cestování nemůže nikdy chybět, pochopitelně kromě oblečení a hygienických potřeb, je její pejsek Punťa. "Vozím ho skoro na všechny zájezdy, má svůj ručníček, který má položený vedle mě, protože není pod nohama, ale na sedačce. Nějak se tam vždycky zmáčkneme," smála se Katka.

Punťa tak s paničkou spává i v hotelových pokojích. "Měli jsme možnost být v rámci práce ubytovaní i v Grandhotelu Pupp, kde byl krásně přivítán, samozřejmě jsem se zeptala předem, jestli tam můžu mít psa. Přinesli mu i mističky a ptali se, jestli potřebuju pelíšek. Když jsem řekla, že ne, bylo jim jasné, že se mnou bude v posteli, ale smáli se a byli úplně zlatí," vyprávěla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám