Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Herčíková je na muzikálové scéně velmi známá, za sebou má řadu rolí. Veřejnost si ale při vyslovení jejího jména vybaví spíš její někdejší jmenovkyni Kateřinu Hrachovcovou (49), která donedávna nosila příjmení po svém manželovi, známém veterináři Janu Herčíkovi.

Mimochodem, s Hrachovcovou si spolu zahrály v seriálu Gympl. "Produkce za mnou přišla s tím, že neví, která je moje smlouva. Tak jsem řekla, že určitě ta s nižším honorářem," řekla Super.cz se smíchem.

Sama Kateřina se několikrát setkala s tím, že v divadle čekali, že přijde někdo jiný. Například v divadle Kalich byli na konkurzu překvapení, když chtěla roli pro mladou dívku. "Říkali prý nejdřív: Je, Herčíková, ta už je na to stará. Všichni si tohle jméno spojí s ní," říká.

"Ona teď ale, myslím, už není Herčíková, snad už jsem jediná a zůstane to tak," dodala Kateřina, která získala jednu z hlavních rolí připravovaného muzikálu Čarodějka. Zahraje si zelenou čarodějku Elphabu. Premiéra je naplánována v GoJa Music Hall na září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám