Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, kdy jsme publikovali snímky herečky Kairy Hrachovcové (49) pouze ve spodním prádle. A na jejím profilu na sociální síti lze najít mnoho dalších velmi spoře oděných fotografií. Začala s tím ale až po čtyřicítce, kdy se naučila sebe i své tělo milovat.

S Kairou jsme se potkali na křtu titulky pánského časopisu, v němž se objevují také velmi spoře oděné dámy. To nás trochu překvapilo, protože její vlastní odhalování nám připadá spíš esotericky vílí než zemitě prvoplánové, jak je to právě ve zmíněném časopise.

"Každá žena v sobě má vícero podob, vícero žen, vlastně takový ženský orchestr," byla potěšena komplimentem Kaira. "Myslím si, že nejsem žádná výjimka mezi ženami, které jsme na sociálních sítích a jsme rády ženami. I to, že jsem vyfocená ve spodním prádle nebo něčem trošku odhalenějším, ukážu kousek zadku, je úplně normální," míní.

"Je pro mě důležité cítit se dobře jako žena. Je pro mě velmi podstatné i z pohledu práce cítit se dobře ve svém těle. A je pro mě příjemné cítit se lehce. Určitě jsem ráda obdivovaná a jsem ráda, když jsem hezká i pro ostatní, nejen pro sebe," svěřila.

Podle herečky je důležité uvědomění si svého těla a mít ho ráda celé. "Pro každou z nás k tomu vede cesta. Lhala bych, kdybych řekla, že se úplně miluju od začátku. Už to, že sportuju, je proto, že chtěně formuju svoje tělo, aby se mi líbilo. Budu ho mít až do smrti, tak je důležité, abych se v něm dobře cítila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám