Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spíš než vymetačku barů připomíná Kaira Hrachovcová (49) svým přístupem k životu vílu. Miluje zvířata, na procházce parkem objímá stromy a vyhýbá se alkoholu. Herečka zároveň ale miluje lidi a do společnosti vyráží velmi ráda.

„Neberu se jako abstinent. Je ale pravda, že nepiju alkohol už mnoho let, není to úplně to moje,” uvedla herečka a dále dodala: „Alkohol je dobrý, pokud je ho s mírou. Stejně tak je to třeba s cigaretou, i když já taky nekouřím a nechci to propagovat. Že bych si v tom libovala, tak to ne, nemám tu potřebu,” svěřila se nám Kaira na večírku, kde tekla proudem prémiová vodka ze Švédska filtrovaná v autentické měděné destilační nádobě.

I Kaira má za sebou ale prohýřené noci, po kterých následoval bolehlav. „Samozřejmě jsem úplně normální a zažila jsem různé momenty, kdy jsem to přehnala i s alkoholem a opila jsem se. A ne jednou. Možná se mi v té době stala první záklopka, kdy jsem si řekla, že tohle už nechci opakovat,” říká herečka, která spíš nehřeší s alkoholem, ale kofeinem. „V poslední době si vychutnávám výborné presso a dávám si ho s tonikem.”

Abstinentka Hrachovcová nemá logicky potřebu podstupovat žádné půsty a detoxikační kůry. „Nikdy to nedělám a neměla jsem potřebu to zkusit. Nejlepší je jet si v režimu neustále a nemít potřebu mít detox,” říká Kaira Hrachovcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám