Hlavní obsah
Článek

Pro mnohé bylo velkým překvapením, když na veřejnost prosákla informace, že manželství herečky Kairy Hrachovcové (49) s manželem Janem Herčíkem vzalo za své. Známý veterinář má již novou partnerku, to populární herečka je v tomto ohledu podstatně zdrženlivější. O svém soukromí příliš nehovoří.

Naposledy jsme se s ní potkali na večírku pořádaném exkluzivní edicí známé švédské vodky. Představitelka Mileny ze seriálu Přístav rozhodně nepůsobila tak, že ji něco tíží. „Proč bychom se měli trápit. To by byl můj problém,” uvedla Kaira.

Téma rozchodu ale Hrachovcová s médii nemá potřebu probírat. „O tom bych si s vámi popovídala jako s kamarádem. Je v pořádku mluvit o svých zkušenostech a zážitcích. Řekla bych, že je ale trošku zbytečné takovéto věci ventilovat na veřejnost,” říká Kaira a dále dodává: „Vůbec necítím, že by se takové věci měly ventilovat v médiích.”

S větším zájmem se herečka rozpovídala o svých plánech na léto, které pro ni bude veskrze pracovní. Co chystá, se dozvíte v naší video reportáži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám