Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kaira Hrachovcová (49)byla v Karlových Varech jenom na zahájení, pak se vrátila do Prahy za prací, a zpátky do Varů přijela až na párty francouzského šampaňského. Zářila v krásném účesu, modelu i špercích. V šatech ukázala i svá četná tetování, ale na rozdíl od jiných dam, u nichž to působí jako pěst na oko, nám to nijak nevadilo.

"Řekla bych, že moje šaty jsou nádherné. Návrhářku Kláru Nademlýnskou jsem oslovila s tím, jestli bych od ní mohla mít šaty a jsem velmi ráda, že mi vyšla vstříc. Vlasy, které se tady také každému hodně líbí a mně taky, mám ze salonu Libora Šuly, česala mě Lada. A mám i nádherné šperky, sněžnou labuť od Gismondi," byla celkově se svým outfitem spokojená i sama herečka.

Pobavili jsme se také o Kaiřině netradičním, něžně probarveném tetování, které jako by k modelu patřilo. "Je to součást mě, nikdy mě to neobtěžovalo při výběru modelů.  A pokud jde o práci, tak ho mám někdy zalíčené, ale to je úplně v pořádku," uzavřela Kaira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám