Hlavní obsah
Článek

S herečkou Kateřinou Kairou Hrachovcovou (49) jsme se společně zasmáli, když na křtu charitativního psího kalendáře Dej pac moderátor akce Karel Voříšek (60) tvrdil, že Katka umí ten nejlepší guláš ze psích granulí. Pravdou ovšem je, že v granulích a krmení pro psy se jako laická sestřička ve veterinární ordinaci svého muže Jana Herčíka vyzná.

"Z granulí umí vařit každý. Absolutně mi není jedno, co můj pejsek jí. Protože čím kvalitněji je živen, tím déle tady se mnou může být. Jako sestřička z veteriny vím, že mnoho problémů lze vyřešit s pro pejska nastavenou dietou," míní Kaira, která ovšem jen u granulí z pohodlnosti nezůstává. Psovi vyvařuje možná lépe než manželovi. "Ideální je rýže a masíčko, klidně udělat i kuřecí polívčičku. Koupit třeba kuřecí kousky nebo krky a jatýrka a jiné vnitřnosti. To mají moc rádi," dává recepty herečka.

Na veterině ji prý v poslední době tak často psí pacienti vidět nemohou, protože má řadu dalších aktivit. "Aktivní pobyt na veterině, v němž mám několikaletou praxi jako sestřička, jsem omezila, protože se hodně věnuji své práci herecké. Mám jí opravdu hodně a je náročná. Momentálně zkouším v divadle s Vilmou Cibulkovou, je to náročné, protože je tam hodně textu. A když je natáčení, tak to také úplně nejde. Takže jsem tam nepravidelně a spíš na zavolání," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám