Hlavní obsah
Článek

Herečka Kaira Hrachovcová (49) má dvě velké lásky, které nejsou zrovna skladné. Oblečení a knihy. Jak se s tím popasovat, jsme probrali na akci, která snoubila obojí. Kaira přišla podpořit svou kamarádku Františku Čížkovou na autogramiádu její knížky To jsem já, Františka, která probíhala na reopeningu luxusního outletu.

"Stejně, jako je důležité tělo, tak je důležitý duch," srovnává obě své lásky Kaira v duchu starých Řeků a jejich kalokagathie. "Beru to tak, že je pro mě stejně důležité, co si vezmu na sebe, i to, co konzumuji dovnitř, což jsou v tomhle případě ty knížky. Mám to padesát na padesát, asi i co se do počtu týče," míní herečka.

"Ty knížky jsou i díky mojí mamince, která sama také píše. Máme opravdu slušnou knihovnu. Jednu dobu nebylo knížky ani kam dát. Ale zvládlo se to, protože jsme dvě děti, tak je máme rozdělené, pak jsou tady ještě i neteře, takže dětské knížky putovaly ke svým čtenářkám. Ale všechny jsou vystavené, včetně té Františčiny," ujistila nás. Stejné je to i se svršky, které má všechny buď pečlivě složené, anebo pověšené na ramínkách a rozdělené podle barevnosti a materiálů.

A co si pořídila nového, pokud jde o šatník? "Mám krásné nové romantické blůzy od Kateřiny Geislerové, ale i kousky z řetězců. Myslím, že je skvělé kombinovat dražší s levnějším, je to pak základ úspěchu outfitu. Jen je důležité to umět," myslí si.

Doporučuje i nezbytný basic základ, bez kterého se šatník neobejde. "Určitě bych zašla k nějakému návrháři a vyzkoušela si ty věci. Protože střihy jsou skvělé a velice lichotí různým postavám. Kupte si třeba jednoduché šaty, ať už krátké, anebo dlouhé, v černé, anebo v přírodních barvách, které se pak dají kombinovat s něčím hodně barevným," radí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám