Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kaira Hrachovcová (49) má za sebou poslední natáčecí den seriálu Přístav. Ten vznikal rok a půl a Kaira povyprávěla, jak na něj bude vzpomínat. „Jako na hezkou hereckou příležitost, dobrou práci a šťastné období. Pro mnoho lidí to byla tady na Přístavu docela dlouhá část života,“ řekla.

Jejího partnera si zahrál Petr Čtvrtníček, který na place též nechyběl - jejich scény se točily jako jedny z úplně posledních -, a ještě pár dalších kolegů (Marek Lambora, Václav Jiráček a Sandra Černodrinská kupř.). „Společně s Petrem jsme zažívali velkou legraci, měla jsem skvělého parťáka a vlastně i kamaráda. Je to skvělý herec!“ chválila Hrachovcová kolegu.

Připomněla i pro ni největší zážitek z natáčení, byli jím dva bělouši, které seriáloví novomanželé dostali svatebním darem. „Jak jsme jeli společně na koních, když jsme se brali, tak to bylo krásný,“ dodala Kaira.

Přístav se natáčel v ateliéru v Jinonicích, kde byly postaveny veškeré vnitřky chat, hospody i pražský byt Skálových. Exteriéry se natáčely v chatové oblasti v Lipencích.

Herci mají dotočeno, pro diváky ale seriál nekončí (vzniká s velkým předstihem). Druhou řadu Přístavu bude Prima vysílat od ledna 2017.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám