Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když ve čtvrtek probíhal křest Abecedy moderního rodiče, nové knížky televizní doktorky Kateřiny Cajthamlové (61) (Jste to, co jíte a DoktorKA), objevily se na akci i její dvě ratolesti, dcera Anička a syn Honza. A i když se původně vyhýbali fotoaparátům, nakonec oba ochotně zapózovali!

Jako by ale měli slávy své mámy dost, nejdříve prosby pánů a dam od tisku odmítali, nakonec se ale zvěčnit nechali.

Všichni tak mohli vidět, že v tomhle případě neplatí úsloví, že pod svícnem je největší tma. Asi každý by měl věhlasnou bojovnici proti nadbytečným kilům (ve své praxi ale zdaleka neřeší jen to) pro legraci, kdyby se chlubila dětmi s desítkami kil nadváhy.

Půvabná dcera i synátor ale působí tak „schlank“, jako by ani nikdy neznali cestu k ledničce.

Prozrazení sourozenců vlastně způsobila paní lékařka, která řekla, že jsou také v knihkupectví, a v návaznosti na téma knížky se jim omlouvala za to, že jako dokonalá máma asi úplně vždy nefungovala. „Věřím ale, že jsem se jí blížila,“ prohlásila.

„Na svoje děti mám důvod být pyšná. Obě jsou samostatné a úspěšné ve svých oborech. A musím je pochválit, protože umí báječně vařit. Honzíkův recept na čočku s cizrnou, sójou a hořčicí dokonce běžel v televizi a celý národ se po tom mohl utlouci, jak to bylo dobré,“ vychválila svoje potomky paní Kateřina Cajthamlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám