Hlavní obsah
Článek

Kateřina Cajthamlová (61) patří ke starším účastníkům show StarDance a od poroty si mnoho slov nevysloužila, přesto je nadšená. Kvůli tanci dokonce už na začátku tréninků přestala po letech kouřit. A to je tedy co říct, neboť cigarety byly její velkou neřestí.

"Porota byla velmi přísná, ale když to někdo fakt uměl, ty body mu dala. Jsem ráda, že už v prvním kole padla desítka, to není úplně obvyklé a atmosféra byla vynikající, " řekla Super.cz Cajthamlová, která je ostatně v reálu při výkonu své profese stejně přísná jako zmíněná porota. "Odpovídalo to mým standardům, dokonce bych řekla, že nám trošku nadržovali," mínila.

Cajthamlová nás překvapila, že tančí v brýlích. Kontaktní čočky ale prý nosit nemůže. "Brýle jsou vynikající a já je mám od šesti let. Neumím si představit, že bych je neměla. Táhlo by mi na oči," vtipkovala drsná lékařka.

Po tanci byla Kateřina pořádně zadýchaná a i při rozhovoru na kameru docela pokašlávala. Ovšem její dlouhodobou neřestí, cigaretami, to není. Anebo vlastně tak trochu je. Přestala totiž kouřit. "Nekouřím už od prvního tréninku a tohle je následek. Každému, kdo přestane kouřit, se hůř dýchá. Je to zvláštní, ale je to tak. Přestala jsem kouřit, aby se mi lépe tančilo, a vidíte sami," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám