Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu přípravy na taneční soutěž StarDance absolvuje Kateřina Cajthalová (61) neuvěřitelných osmdesát soukromých lekcí se svým tanečníkem Petrem Čadkem. Taková fyzická aktivita se samozřejmě projeví na její postavě.

V minulosti sice známá lékařka větrala tlouštíkům ledničky a napravovala jejich životní styl, sama se ale potýkala s širokými partiemi zejména v oblasti pánve. Měsíc před prvním televizním přenosem se postava hvězdy pořadu DoktorKa viditelně zformovala. Sice přesně neví, kolika kil se zbavila, protože se neváží, ale ví, že je menší o dvě konfekční velikosti. „Pro mě bylo velmi zajímavé se teď v televizi podívat na mé začátky. Je pravda, že já hubnu rychle,” s nadšením uvedla Cajthamlová.

Úbytek na váze ale paní Kateřina nevnímá jako nejdůležitější výhodu působení v soutěži. „Do této soutěže jsem nešla s cílem zhubnout. Tohle bych považovala za nádherný vedlejší efekt celého procesu, který mě neuvěřitelně baví,” říká s nadšením v hlase Kateřina Cajthamlová.

Reklama

Další články

Načítám