Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) končí v připravovaném muzikálu Okno mé lásky. Herečka muzikál, kde se měla alternovat s Veronikou Žilkovou, na vlastní žádost opustila. Nezúčastnila se jediné zkoušky.

Mluví se o tom, že Brožová z muzikálu odešla právě z důvodu, že by se měla na zkouškách denně potkávat s Veronikou Žilkovou (62), matkou Agáty Hanychové (38), se kterou nyní chodí její bývalý partner Jaromír Soukup (55). A Veronika s ním má velmi hezký vztah. "Důvodem jsou soukromé a profesní důvody," napsala Super.cz stručně Kateřina Brožová.

"Ještě před podpisem smlouvy jsme se domluvili, že z osobních a organizačních důvodů nebude Kateřina Brožová v muzikálu Okno mé lásky účinkovat," sdělil Super.cz producent Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg.

Muzikál Okno mé lásky s hity skupiny Olympic má premiéru v Divadle Broadway 3. listopadu. Vedle Žilkové se v hlavních rolích objeví Adam Mišík, Bára Basiková, Natálie Grossová nebo Pepa Vojtek.

Reklama

Další články

Načítám