Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) letos dovolenou u moře nestihne. Ale podle fotografií jen v plavkách od bazénu, které zveřejnila na sociální síti, můžeme říct, že si letní dny užívá plnými doušky i v Čechách.

„Volno během dne trávím aktivně, plavu, chodím na ryby nebo do lesa na houby. To vše mě nabíjí pozitivní energií,“ řekla Super.cz oblíbená herečka. Ta má nyní plný diář pracovních povinností. K profesi herečky si přibrala ještě práci producentky.

„Učení scénářů jsem aktuálně vyměnila za tvorbu rozpočtů, plánů nebo uzavírání smluv. Ale moc mě to baví,“ dozvěděli jsme se dále. Hereckou profesi se ale rozhodně pověsit na hřebík nechystá. Na zámku Mělník každý den hrajeme oblíbené činohry a pak od 28. července odehrajeme 14 repríz mého milovaného muzikálu Noc na Karlštejně, kde hraji Elišku. Mám jako producentka velkou radost z každého vyprodaného představení,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám