Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době pandemie se život zkomplikoval celé řadě lidí, umělce nevyjímaje. Také Kateřina Brožová (56) přišla o řadu pracovních příležitostí. „Snažím se to brát optimisticky, ale do smíchu mi moc není. Odpadla mně spousta vystoupení, koncertů, plesů a divadelních představení. Není to lehké období, ale snažím se to brát pozitivně, i když to trvá dlouho,“ svěřila se Brožová Super.cz.

Herečka ale nezoufá a snaží se radovat z toho, že má čas na jiné věci. „Mám víc času na věci, které jsem předtím nestíhala. Ať už jsou to úklidy, nebo péče o mé nejbližší. Jsem více s pejsky, ti jsou šťastní,“ snažila se vyjmenovat pozitiva Kateřina.

Brožová stále žije v jedné domácnosti s dcerou Kateřinou Tomanovou (22). Vyhovuje jim, že na sebe mají více času. „To pro ni ale asi není to nejdůležitější. Jsme spolu tak akorát. Každá máme ale spoustu práce,“ uvedla Brožová před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Pořekadlo, že nouze naučila Dalibora housti, platí i u Kateřiny Brožové. Z herečky se v době pandemie stala producentka a vytváří vlastní projekty, aby se nemusela spoléhat na druhé. „Po letech přemýšlení, jak zúročit zkušenosti z oboru, jsem přišla s tím, že jsem si založila agenturu. Můj první počin byly streamové koncerty, kam jsem pozvala spoustu svých kolegů. Pak jsem se chtěla pustit do pořádání divadelních představení. Představení z Divadla na Vinohradech s názvem Linda jsem si vzala pro sebe. S tím se snažím jezdit po republice,“ popsala své aktivity herečka.

A jaká je v roli šéfové? „Je to o obrovské zodpovědnosti. Ty věci jako herečka neřešíte. Je to strašně moc věcí, ať už jde o organizaci kulis, termínů. Herci se svými termíny jsou někdy jako pytel blech, není snadné to všechno sjednotit,“ směje se Kateřina Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám