Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) by měla normálně touhle dobou plný diář. Před živým publikem se však kvůli epidemii koronaviru naposledy objevila v říjnu loňského roku, na premiéře muzikálu Kat Mydlář. Ani letošní narozeniny tak v divadle neoslaví.

„Dnešní narozeniny budeme s dcerou Kačkou trávit doma, připijeme si spolu a nechám se překvapit, co bude k večeři, která je dnes čistě v její režii. Myslím, že také nebude chybět narozeninový dort, na ten se moc těším,“ řekla Super.cz Brožová.

A vyslovila i přání, která k letošním narozeninám má. „Přeji si hlavně zdraví, a ať už zmizí covid z našich životů, abych mohla opět naplno pracovat. Těším se na diváky, na kolegy, na každodenní životní a pracovní kolotoč, na který jsem byla léta zvyklá a který mi moc chybí,” svěřila.

A co je jejím tajným trikem, jak i po padesátce vypadat skvěle? „Snažím se cvičit, jezdím na koni, starám se o dům, používám kvalitní kosmetiku a určitě velkou zásluhu mají geny, ale vlastně jsem stále v jednom kole, protože se neumím nudit,” dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám