Hlavní obsah
Článek

Ani herečka Kateřina Brožová (56) teď nemá po pracovní stránce na růžích ustláno. "Šťastní jsou ovšem moji psi, protože jsem hodně doma, věnuji se i koním, protože dcera skáče parkour a kolem stáje je pořád co dělat," řekla Super.cz Katka, kterou jsme potkali na charitativní akci pro dětské domovy.

"Nenudím se, mám na starosti celý dům, to už tedy léta, a už mě trošku bolí záda, tak potřebuju na masáž. Každý den mám co dělat, jenom mi schází práce," lehce si postěžovala. "Mám jen stream vánočního koncertu z lodi s kolegou Petrem Tomečkem, který hraje na panovu flétnu, a v létě jsme spolu jezdili po různých akcích, lázeňských místech a byli jsme i v domovech seniorů. Plánovali jsme spoustu koncertů na prosinec ještě s Danielem Hůlkou (55), což se nepodařilo," svěřila.

Vídat už ji prý nebudeme ani v seriálu Sestřičky, i když v jeho předchůdci Modrém kódu hrála starostku Rubavy a maminku doktorky Saši v podání Sandry Novákové (41). "Ona vždycky přišla a udělala tam nějaký hrozný binec a zase zmizela. Ale mám pocit, že už asi autoři neměli inspiraci, co s mojí postavou dělat dál. Ale vždycky něco končí, aby se mohlo zase něco dalšího objevit," prozradila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám