Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) se po letech vrací na televizi Nova, bude hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas. "Jsem ve Tváři, Barrandov je minulost. Jsem ráda, že přicházejí nové nabídky, těším se na všechno, co má přijít," usmívá se.

"Po letech se vracím na Novu. Buší mi srdce při vzpomínce na seriál Pojišťovna štěstí a spoustu zábavních pořadů, ve kterých jsem tam účinkovala," řekla Super.cz Kateřina, která se na účinkování ve Tváři těší.

"Strach je, mám k tomu velikou pokoru. Budu dělat vše pro to, abych obstála. Je to zábavní pořad, není to soutěž," usmívá se Kateřina, která se coby velmi atraktivní blondýna jistě může těšit na to, jak jí přidají kila, nebo ji naopak tvůrci pořadu budou svlékat.

"Jsem připravena na všechno. Nechám se překvapit. Ale těším se spíš na to, že mi kila přidají. Že bych se chtěla svlékat, to asi ne. Jsem přeci jenom služebně starší osoba. Doufám, že ke mně budou laskaví. Snad to nebude taková divočina. Jsou tam jiné mladší kolegyně. Uvidíme," doufá Kateřina, která je po rozchodu se šéfem Barrandova Jaromírem Soukupem sama.

"Netlačím v ničem na pilu, užívám si svobody, trošku hledám sama sebe. Snad jsem se už našla. Život hrozně letí. Člověk by si měl užívat každého dne v pohodě, radosti a lásce," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám