Hlavní obsah
Článek

Nejen modelky, i slavné české zpěvačky chtějí na pódiu vypadat dobře a chtějí k tomu mít napěchovaný dekolt. Tady je sedm známých zpěvaček, které se za plastickou operaci prsou nestydí.

Průkopnicí je zpěvačka Dara Rolins (51), která si nechala vnady vylepšit před mnoha a mnoha lety. Další kráskou je Martina Pártlová (44), na které by to v současnosti ale poznal málokdo. Zpěvačka podstoupila operaci v roce 2009, a protože od té doby výrazně zhubla, dolů šly i vnady.

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se pro zvětšení prsou rozhodla před čtyřmi lety. A rozhodně toho nelituje. "Jsem moc spokojená. I z dnešního pohledu to bylo správné rozhodnutí," řekla Super.cz Nosková, po které se rozhodly pro plastiku prsou i její muzikálové kolegyně z Plesu upírů Michaela Gemrotová (38) a Elis Ochmanová. A protože se jim vnady Noskové líbily, využily služeb stejného plastického chirurga.

Také zpěvačky Victoria a Kateřina Mátlová mají vnady upravené. Victoria byla na operaci před sedmi lety. "Plastickou operaci jsem dlouho odmítala, nechtěla jsem mít v těle něco umělého. Po porodu ale přišel zvrat. Nelíbilo se mi mé zdeformované poprsí, tak jsem šla pod kudlu," vysvětluje. Kateřina Mátlová měla vnady vždy velké, ale pomohla si od gravitace lehkou úpravou.

Spekuluje se také o tom, že další tři slavné zpěvačky šly pod kudlu. Nikdy to ale nepotvrdily. O kom je řeč? O Lucii Vondráčkové (44), Kateřině Brožové (56) a Tereze Kerndlové (37).

Reklama

Další články

Načítám