Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla to být muzikálová událost letošního jara. Muzikálu Robinson - námořník z Yorku v hlavní roli s Danem Hůlkou a Kateřinou Brožovou (56) předpovídali obrovský úspěch. Účinkujícím a tvůrcům místo aplausu bohužel nyní zbyly jen oči pro pláč. Deset dní před premiérou, která se měla uskutečnit 30. března, jim bylo oznámeno, že muzikál v divadle Hybernia nebude a premiéra je zrušena!

Důvod? Narůstající dluhy producentky muzikálu Emy Krahulíkové. Ta podle dostupných informací divadlu Hybernia dluží na nájmu částku v řádech miliónů korun. A divadlo už nemělo slitování a Krahulíkovou s jejími projekty z divadla vyhodilo.

"Mohu potvrdit, že jsme paní Krahulíkové vypověděli rámcovou smlouvu na její projekty kvůli nevyřešeným finančním závazkům. Paní Krahulíková měla nastavený splátkový kalendář a neplatila za představení. Nebylo už možné ve spolupráci pokračovat, minulý víkend opět nezaplatila za pronájem divadla na muzikál Sibyla a dluhy stále narůstaly," řekl Super.cz Michal Mückstein, ředitel divadla Hybernia.

A co na to říkají hlavní představitelé? Ti doufají, že se najde nový producent, který by dílo převzal. S producentkou Krahulíkovou ale nemají slitování. "Ona si nás vlastně vzala jako rukojmí. Je to neuvěřitelné sprosté. Nechápu, jak mohla neustále lhát a nechala to zajít takhle daleko. Nemohu tomu pořád věřit. Všichni jsme se na premiéru velmi těšili. Muzikál je kompletně nazkoušený. Věřím, že budeme mít příležitost to předvést divákům a najde se nový producent, který Robinsona uvede," řekla Brožová.

A Hůlka? Ten také Krahulíkovou nešetří. "Je pro mě obrovské zklamání. Nejvíc jí mám za zlé, že ublížila spoustě lidem a zkomplikovala jim život. Pro řadu z nich to je až likvidační. Ještě v pondělí jsme byli všichni nastoupeni na zkoušce. Až tam nám ředitel divadla Mückstein oznámil, jak to doopravdy celé je. Premiéra měla být za deset dní. Teď jen opravdu všichni doufáme, že si tento skvělý muzikál převezme nový producent," dodal Hůlka. Producentka Krahulíková se nám k celé situaci zatím nevyjádřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám