Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) se před pár dny zranila během představení v divadle. I s následky, zalepeným kolenem i dlahou zpevněným prstem na ruce si užila velkolepou oslavu 50. narozenin, kterou jí připravil její partner, mediální magnát Jaromír Soukup.

Stále má po těle pohmožděniny, ale je šťastná, že nebude mít trvalé následky. "Byla to nešťastná situace při premiéře v divadle na Vinohradech. Hrajeme tam vysoko nad jevištěm v takové dekoraci, která není úplně komfortní. je vysoko nad jevištěm, je z plexiskla, svítí, dole je tma. V jedné vypjaté situaci jsme podle režie běželi s Vaškem Vydrou dopředu, neubrzdili to a přepadli jsme po hlavě dolů," řekla Super.cz Brožová.

"Nahazovali mi prst během pauzy, Vašek se musel probrat z velkého otřesu. Po pádu jsem byla různě naražená, odneslo to koleno, záda, krk, hlava, noha, ruka. Nebylo to úplně v pohodě. Ale žijeme, dopadlo to dobře. Andělé při nás stáli, upřesnila Brožová, která dokonce představení i v šoku dohrála. "Dohráli jsme to, stálo celé hlediště. Snad se to líbilo," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám