Hlavní obsah
Článek

Dlouhá léta patří mezi nejkrásnější české herečky. Kateřina Brožová (56) ale není vždy tou noblesní dámou s dokonalým make-upem, upravenými vlasy a v perfektně padnoucích šatech. Herečka má jedno velké hobby, při kterém se svého sexy vzhledu vzdává.

„Od dětství rybařím, přivedl mě k tomu můj tatínek. Díky tomu jsme spolu zažili spoustu krásných zážitků,” vysvětlila nám Kateřina, jak se k pro ženu neobvyklém koníčku dostala. Své úlovky ale na talíři neservíruje. „Já rybu nikdy nezabiju, ihned je pouštím zpátky, ať je velká, nebo malá. Pro mě je radost být v přírodě a těšit se na to, jaká ryba mě překvapí,” říká.

Příležitost vyrazit na ryby měla Brožová i mezi natáčením nového rodinného filmu Dukátová skála, které probíhalo na Rusavě na Zlínsku. „Měla jsem s sebou psy, chodila jsem na ryby, do lesa,” říká herečka, která si natáčení velmi užila. „Pracovali jsme na krásném scénáři, vždycky je dobře, když je scénář dobře napsaný. Navíc jsme točili v krásném prostředí,” pochvalovala si Kateřina Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám