Hlavní obsah
Článek

Další tváří nového seriálu z doktorského prostředí je po Sabině Laurinové (51) a Evě Josefíkové (34) herečka Sandra Nováková (41). Ta si mezi členy štábu ihned vysloužila přezdívku doktor Cvach v sukních.

V seriálu se totiž maminka ročního synka Mikuláše promění v prvotřídní protekční mrchu. Coby seriálová doktorka Alexandra Růžičková sice vystudovala medicínu, ale bylo to s odřenýma ušima a zatím se jí nedaří udělat ani první atestaci.

V týmu urgentního oddělení nemá doktorka Růžičková pochopitelně moc přátel, je arogantní a často dělá chyby. Za zády jí však vždy stojí její matka - starostka v podání Kateřiny Brožové (56), která ji díky svému postavení z každého průšvihu vždy vytáhne.

„Sašu bych si jako kamarádku nevybrala ani v nejhorším snu,“ říká Sandra s úsměvem. Jinak si ale práci na seriálu pochvaluje.

„Lékařů si neskutečně vážím. Jsou to pro mne doslova hrdinové. Seriály z nemocničního prostředí mne navíc vždy bavily,“ dodává.

Na place je herečka pod dohledem a taktovkou svého životního partnera Vojtěcha Moravce, který je jedním z režisérů seriálu. Ten si jejich první větší pracovní spolupráci pochvaluje.

„Moc jsem se na to těšil, protože Sandra je skvělá herečka, která zvládne zahrát všechno a je s ní u toho legrace. Ve skutečném životě má k seriálové Saše ale opravdu daleko. Na rozdíl od ní je přející a milá,“ uzavřel Moravec s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám