Hlavní obsah
Článek

Ať už jsou jejich ňadra čistě dílem přírody, nebo jsou krásná díky rukám šikovných plastických chirurgů, známé ženy je s oblibou vystavují v pořádném dekoltu.

A výjimkou nebyl ani rok 2016, kdy se to mezi celebritami odvážnými výstřihy jen hemžilo. Svou hrudníkovou výbavičku předvedly zpěvačky, moderátorky i herečky. A na některé vyzývavé modely by si snad vnadné dámy měly pořídit zbrojní pas!

Na Českém slavíkovi se hlubokým výstřihem prezentovaly zpěvačka Ewa Farna (30) i moderátorka Lucie Borhyová (45). Ve značně odvážných šatech z dílny Blanky Matragi pak na pětatřicetiletém profesním výročí návrhářky ohromovala Kateřina Brožová (56).

Letos překvapila i Adéla Gondíková (50), jež zas tak často dráždivé modely nenosí. V kostýmku od návrhářky Aleny Wilson však byla opravdu k nepřehlédnutí a přítomní pánové nevěděli, kam s očima.

Stálicí mezi ženami, které rády vystavují na odiv své vnady, byla i Tereza Kostková (47), jež v šatech s dekoltem okouzlila diváky ve StarDance.

Zapomenout nesmíme ani na vystavené hrudníčky Ivy Kubelkové (46), Yvetty Blanarovičové (60) či partnerky Felixe Slováčka ml., zpěvačky Michaely Zemánkové.

Jak je vidět, dívat se opravdu bylo na co...Ty nejodvážnější výstřihy roku 2016 si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám