Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) poprvé promluvila o chystané svatbě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Vypadá to, že se uskuteční ještě letos. "Od zasnoubení by to mělo být do roka, zasnoubili jsme se na podzim, tak bychom si měli dát na čas," řekla Super.cz Brožová.

"Jsem patriot, zatím ještě nevíme, ale radši bych, aby to bylo tady. Uvidíme, jak to dopadne," usmívá se herečka. Zatím nemá představu, jak by měly vypadat svatební šaty. "Je to záležitost instinktu, momentálního rozpoložení. Nebudu to řešit podle protokolů, pravidel, ale podle toho, jak se budu cítit," upřesnila herečka, která s partnerem vyrazila na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.

Předvedla se v krásných červených šatech od návrháře Tarika Edize. "Je to Američan, který navrhuje neskutečně nádherné modely. Viděla jsem je a byla to láska na první pohled. Akorát jsem se bála, že mi bude někdo šlapat neustále na vlečku, jsou poměrně široké," dodala Brožová, které na prsteníčku levé ruky zářil nádherný zásnubní briliantový prsten.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám