Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dramatický snímek Ammonite jde do kin až v listopadu, ale už nyní se mluví o nominaci na Oscara. Především tedy pro hlavní aktérku Kate Winslet (48). Ta si ve filmu střihla mileneckou roli se Saoirse Ronan (26). O nahých lesbických scénách herečka promluvila pro Hollywood Reporter.

„Rozhodně to není jako jíst sendvič,“ řekla o explicitních záběrech Winslet. „Se Saoirse jsme si musely nacvičit choreografii.“ Ze scén byla herečka pochopitelně nervózní a režisérovi Francisovi Leemu řekla, aby vše nechal na nich.

„Začaly jsme líbáním, prsy, pak jsme se posunuly níž, pak zase nahoru. Myslím, že jsme vytvořily scény, které podpořily děj. Byla jsem na naše milostné scény pyšnější než na jakékoliv jiné v minulosti. A při jejich tvorbě jsem byla asi doposud nejméně sebejistá,“ popsala.

Kate mohla využít dablérku, ale nechtěla. „Je mi skoro 45 a Saoirse je téměř o polovinu mladší než já. Měla jsem příležitost ukázat své 40leté tělo po třech dětech. Ženy většinou nemají takovou odvahu. Byla jsem nadšená, že mohu předvést, jak to je. A moje tělo rozhodně nevypadá tak, jak vypadalo před 20 lety,“ doplnila s tím, že se pro roli tentokrát nesnažila hubnout. Naopak chtěla vypadat autenticky.

Kate má tři děti, každé s jiným manželem. S prvním dceru Miu (19), s druhým syna Joa (16) a se současným mužem Edwardem Abelem nejmladšího Beara (6).

Ammonite bude mít premiéru příští měsíc na torontském filmovém festivalu, kde se Winslet kvůli pandemii koronaviru objeví pouze virtuálně. Film měl být uveden už v květnu na festivalu v Cannes, který byl zrušen. Do kin se pak dostane koncem roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám