Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jednu z nejslavnějších filmových romancí spolu Leonardo DiCaprio (49) a Kate Winslet (48) na potápějícím se zaoceánském parníku prožili už v roce 1997. Od těch časů se oba herci výrazně změnili a dozráli ve filmové hvězdy nejvyšší kategorie.

Když společně Leonardo a Kate v roce 1998 pózovali na udílení Zlatých glóbů, měli za sebou roli v dramatu, které bylo ve své době divácky nejúspěšnějším filmem všech dob. Později Titanic v žebříčku nahradil Avatar a na záda mu už dýchají poslední Star Wars. Leonardo byl tehdy roztomilým třiadvacetiletým mladíčkem a Kate ještě o rok mladší herečkou, která měla atraktivnější léta teprve před sebou.

Herecký pár se společně před kamerou sešel i ve filmu Nouzový východ z roku 2008. Tehdy už oba patřili k nejrespektovanějším hollywoodským hvězdám a pravidelně figurovali v nominacích na herecké ceny.

Slavní kolegové společně zapózovali i o víkendu na udílení SAG Awards v Los Angeles, kde Leonardo bodoval s filmem Revenant: Zmrtvýchvstání, ale Kate svou nominaci za Steva Jobse ve vítězství neproměnila.

Při pohledu na fotky, které od sebe dělí 18 let, je zřejmé, že přibývající věk oběma hercům svědčí. DiCaprio po čtyřicítce získal charisma a Winslet dospěla v atraktivní ženu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám