Hlavní obsah
Článek

Hvězdou zářijového čísla magazínu Health se stala modelka Kate Upton (31). Snímky, které nafotila, neprošly retuší, kromě jiného jimi chce upozornit na zkreslenou realitu, jíž všichni denně čelíme prohlížením fotek na sociálních sítích.

Na snímcích Kate pózuje na pláži, v šatech, svetru, džínách, kraťasech... Titulek série pak zní Kate Upton: Silná, autentická a neretušovaná.

Kate Upton na titulní stránce magazínu

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@KateUpton is our September cover star—and she’s posing in a series of unretouched photos to call BS on the all-too-common notion that exercise is about fitting into a smaller dress size. “The thing about focusing on your own journey and strength is that you see the results more quickly,” she explains. “Instead of beating yourself up about the number on the scale, you notice when you get stronger. It’s a healthier mind-set, one that took me a while to get to.” . When #KateUpton first exploded onto the modeling scene just over 10 years ago, curvy bodies weren’t being celebrated the way they are today. And while many appreciated Upton’s figure, there were quite a few who told her she needed to lose weight so that she would look like other models. “I grew up in Florida—we were always in bikinis, and it was nothing weird,” she explains. “So I never realized that I had a different body type, or that people would have an opinion on my body. " . But we’ve come a long way: “Now people forget that happened, which actually makes me happy because I think it shows how much the industry has changed,” adds Upton. “In a lot of ways, I think the industry really built me up and tore me down—and then I built myself back up.” . Tap the link in bio to read the full interview and see the rest of the photo shoot. (: @yutsai88)

Příspěvek sdílený Health (@healthmagazine), Srp 12, 2019 v 7:37 PDT

„Když se nad tím zamyslíte, retušujeme všechno a ani si to neuvědomujeme. Lidi stylizují instagramové fotky, které pak ještě upravují. Stalo se to novou normou. A ostatní pak věří, že ti lidé tak skutečně vypadají a že by tak měli také vypadat. Takže udělat snímky bez následné retuše je pro mě krokem k přijetí skutečného života. S cílem být tím nejlepším, co můžete - ne snažit se vypadat jako někdo jiný,“ uvedla modelka, již proslavilo focení pro magazín Sports Illustrated.

Upton se loni v listopadu stala poprvé matkou, s partnerem Justinem Verlanderem přivítali na svět dceru Genevieve, jíž říkají Vivi. „Je tím nejlepším, co se mi v životě stalo,“ řekla modelka. Po porodu prý cítila velký tlak okolí a společnosti na to, aby se co nejdříve dostala na původní váhu. „To tak prostě nefunguje,“ říká. „Je důležité nesrovnávat se s jinými mámami ani s tím, jak jste dřív vypadala. Nebuďte na sebe tak přísné,“ vyzývá Kate ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám