Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Převtělování celebrit na jiné celebrity je populární nejen v show Tvoje tvář má známá hlas. Také v USA se hvězdy mění v jiné hvězdy. Obdařená modelka Kate Upton (31) si vyzkoušela, jaké je být v kůži začínající Britney Spears (42).

Majitelka přírodních pětek se v pořadu On Lip Sync Battle nemusela trápit nácvikem zpěvu. Účinkující si totiž vystačí s playbackem. Kate se tak mohla pořádně vyřádit po vizuální stránce. Její verze dnes již ikonického klipu k písni ...Baby One More Time originál posunula do erotické roviny.

Britney Spears video ke svému debutovému singlu natočila ve svých 16 letech, kdy jako sexy školačka působila naprosto věrohodně. Kate však v roli lolitky příliš neobstála. Rozdíl spočíval nejen ve věku, modelce je o osm let více, než tehdy bylo popové princezně, ale především v obvodu hrudníku. Zatímco dospívající Britney tehdy měla sotva jedničky, Upton se může pochlubit pětkami. Modelka své přednosti během vystoupení patřičně natřásala a postarala se o lascivní podívanou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám