Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Kate Moss (50) se toho nebojí. Na londýnské párty k uvedení limitované edice Diet Coke, se kterou nedávno navázala spolupráci, promluvila i k publiku.

Jeden z komentářů ale přítomné obzvlášť dostal. Když zahlásila: "Well, I've always loved coke", což v překladu znamená „vždycky jsem měla ráda colu“ nebo také „vždycky jsem měla ráda kokain“, publikum hlasitě vyprsklo smíchy jako jeden muž, jak se můžete přesvědčit ve videu níže.

Slovo coke se v angličtině používá nejen pro lahodný nápoj, ale také party drogu, které Kate svého času dost holdovala. Její komentář tedy rozhodně nebyl náhodou a je vidět, že si ze sebe umí sama udělat legraci.

Začátkem měsíce bylo oznámeno, že se Moss stala kreativní ředitelkou značky a uvedla limitku se čtyřmi novými designy.

Při konzumaci této „coke“ už tak naštěstí nebude čelit skandálu jako v roce 2005, kdy ji vyfotili s bílým práškem neznámého původu. Kvůli tomu přišla o mnoho zakázek, ale naštěstí její kariéra nezhasla úplně.

Kate proflámovala většinu svého života a jednu dobu jí dokonce přezdívali „tank“. Jako zázrakem to její reputaci ale nikdy neohrozilo a sama se včas zmátořila. Dokonce už dva roky vůbec nepije alkohol.

O fanoušky nikdy nepřišla, vždy ji měli za ikonu a jednu z královen modelingu. I nyní označují video s její hláškou, které trenduje na TikToku, za ikonické.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám