Hlavní obsah
Článek

Modelka Lottie Moss (26) by pro pár lajků šla světa kraj, jen co je pravda. Od sociálních sítí si nedokázala dát pauzu ani během nedávného pobytu v léčebně, kam se odebrala kvůli problémům s drogami.

Moc dlouho tam ale nepobyla a už nějaký ten pátek zase vesele obráží večírky a provokuje sledující na svém profilu sexy snímky. Nad modelčinou poslední foto sérií se ale fanoušci trochu zarazili. Především se divili, že příspěvek prošel instagramovou cenzurou a modelka nedostala ban.

Lottie se totiž podělila o snímky v titěrné sukýnce, pod kterou nejspíš nevzala spodní prádlo. Nebo alespoň nebylo vidět. Vyniknout naštěstí nechala jen zadeček.

„Promiňte mi tu druhou fotku, posedl mě ďábel,“ komentovala momentku s podivným výrazem.

Mladší sestra Kate Moss (50) se nedávno léčila ze závislosti na kokainu, v léčebně si pobyla měsíc. Také otevřeně promluvila o tom, že užívání drog je v modelingu normální, stejně jako nucení do hubnutí.

„V 18 mi řekli, že musím zhubnout, jestli chci prorazit v modelingu. Měla jsem velikost 34 a chtěli, ať zhubnu na 32. Cvičila jsem, dokud se mi to nepodařilo. Jedla jsem jeden toast denně a dostala se tam,“ popsala pochybné praktiky v podcastu Call Her Daddy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám