Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do soudního sporu mezi Johnnym Deppem (60) a Amber Heard (37) vstoupila další osobnost, svou výpovědí přispěla bývalá hercova partnerka Kate Moss (50). Depp s topmodelkou tvořil pár v letech 1994 až 1998. Heard v minulosti u soudu obvinila Deppa z toho, že kdysi strčil Kate ze schodů. Ta se jasně postavila na stranu svého expartnera a toto tvrzení odmítla.

Amber Heard v dřívější výpovědi řekla, že se bála, že Depp během jedné z ostrých hádek strčí její sestru ze schodů, jelikož se prý proslýchalo, že to samé kdysi udělal Kate Moss, a přišlo jí to na mysl.

Moss se k soudu nedostavila osobně, ale prostřednictvím krátkého živého video vstupu z Gloucestershire v Anglii.

Modelka pod přísahou řekla, že Depp do ní nikdy nestrčil, nekopnul ji, ani ji neshazoval ze schodů, a objasnila, že kdysi během jejich dovolené na Jamajce uklouzla na schodech a herec jí přispěchal na pomoc.

„Odcházeli jsme z místnosti a Johnny vyšel dřív než já. Byla bouřka, a když jsem odcházela z pokoje, uklouzla jsem na schodech. Poranila jsem si záda a křičela jsem, protože jsem nevěděla, co se mi stalo, a měla jsem bolesti,“ objasňovala situaci Moss.

„Johnny přiběhl, aby mi pomohl, odnesl mě do mého pokoje a zajistil lékařskou pomoc,“ odpověděla modelka, jež zřídkakdy mluví o svém soukromí, na doplňující dotazy hercova právního zástupce Benjamina Chewa.

Moss v procesu, v němž Depp požaduje po své bývalé ženě 100 miliónů dolarů za pomluvu, figurovala jako Deppův svědek. Během jejich bouřlivého vztahu byli oba na vrcholu slávy a byli notoricky známí svým vřelým vztahem k alkoholu i drogám. Podle Moss trvalo roky, než se z rozchodu s hercem vzpamatovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám