Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Paříži proběhla první módní přehlídka letošního roku, a sice návrháře Kima Jonese pro značku Fendi. Přehlídky se účastnila řada v modelingu dobře známých tváří včetně Kate Moss (50). Ta navíc tentokrát kráčela po boku své dcery Lily (18).

Zatímco Kate vyšla v krásné saténové róbě, Lila vynesla o něco průsvitnější model. Modelky byly od diváků odděleny sklem, aby byla dodržena opatření v rámci pandemie koronaviru.

Kate je návrhářovou múzou a dobrou přítelkyní, bylo tedy jasné, že na přehlídce nemůže chybět. A pyšná je i na úspěchy své dcery. O její úplně první přehlídce promluvila pro magazín Vogue.

„Byla jsem z toho docela nervózní. Sledovaly jsme ji s kamarádkami, nemohla jsem uvěřit, že se to děje. Byla jsem velmi pyšná,“ svěřila se ikona 90. let.

Lila působí pod agenturou své matky a sotva začala s modelingem, stala se tváří kosmetické značky Marc Jacobs Beauty. Zdá se tedy, že jablko nepadlo daleko od stromu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám