Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) začala modelingovou kariéru už ve 14 letech a rychle si jí všimly velké značky. V 90. letech se z ní stala ikona a v průběhu kariéry se objevila na obálkách zhruba 300 módních časopisů. Bohužel ale vyplňovala i titulní strany bulvárů ve spojitosti s drogami a alkoholem.

Modelka proslula svou zálibou v divokých večírcích, když ale v roce 2005 Daily Mirror zveřejnil její fotku, jak šňupe kokain, bylo to už trochu přes čáru. Přišla o spolupráce s velkými módními domy a strávila nějaký čas v léčebně.

Dala se ale rychle dohromady, z ostudy se oklepala a v následujícím roce s ní firmy opět začaly navazovat spolupráce. Se značkou Topshop dokonce uvedla několik vlastních módních kolekcí.

Kate zřídka poskytne rozhovor někomu jinému než magazínu Vogue. Nebojí se vyloženě otázek na tělo, ale, jak se nechala slyšet, má zkrátka problém udržet jazyk za zuby.

Kromě toho, že je matkou, změnila Kate kompletně životní styl. Večírky už nevymetá a v posteli je většinou nejpozději okolo jedenácté.

Dříve začínala svá rána proseccem a vodkou, dnes jógou, která je podle ní nejlepším lékem na stres. Už tři roky je prý úplně čistá a snaží se omezovat i cigarety a kávu.

Přezdívka Tank, pod kterou byla známá v minulosti, tak pro modelku už neplatí. A pokud vyrazí na nějakou akci, dělá přátelům společnost zásadně střízlivá, a dokonce si to prý nyní víc užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám