Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě pracující topmodelka Kate Moss (50) znovu podlehla trendu průhledných materiálů. Na udílení cen Daily Front Row Fashion Media Awards v New Yorku ukázala, že ze spodního prádla jí stačí jen kalhotky.

Její prsa už viděl celý svět, a to hned několikrát. Modelka se nikdy nestyděla a jak v pracovním prostředí, tak i v soukromí své vnady moc nezahalovala. Vzhledem k jejímu věku a životnímu stylu její prsa vypadají pořád dobře, a tak s ukazováním jen tak nepřestane.

Trend průhledných materiálů ocení zejména muži, kteří se rádi podívají. Kate si tentokrát vybrala černé šaty, které jí sice zahalovaly tělo od krku až po paty, ale skulinky síťoviny prozradily, že si nevzala podprsenku. Ze spodního prádla si vybrala aspoň kalhotky, které pod šaty také prosvítaly, ale bylo dobře, že je měla.

Kate už rok dodržuje střídmější režim a absence bujarých večírku se pozitivně projevuje na jejím vzhledu. Její tvář nyní vypadá zářivě a ne unaveně. Tohle nebude jen dobrým make-upem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám