Hlavní obsah
Článek

Modelka Annabelle Neilson (†49) byla nalezena mrtvá ve svém domě v Chelsea. Proslavila se v 90. letech stejně jako její nejlepší kamarádka Kate Moss (50) nebo Naomi Campbell (53). Milovnice nekonečných večírků od šestnácti let bojovala se závislostí na heroinu, kterou později údajně překonala. Prozatím není jasné, co bylo příčinou její smrti.

Neilson byla také blízkou přítelkyní návrháře Alexandra McQueena, stala se jeho múzou a byla také poslední, kdo ho viděl naživu, než spáchal v roce 2010 sebevraždu.

Annabelle byla od roku 1994 do roku 1997 vdaná za britského milionáře Nata Rothchilda. Ona sama byla také vzdálenou příbuznou britské královny Alžběty. Její babička byla královninou sestřenicí z druhého kolene.

Annabellino dětství a dospívání nebylo zdaleka jednoduché. Kvůli šikaně se odstěhovala k příbuzným do Austrálie, kde ji v šestnácti letech unesl muž, který byl později usvědčen z vraždy tří žen. Mladou Annabelle mučil a bil přivázanou ke stromu několik hodin. Po incidentu musela podstoupit rekonstrukci obličeje. Aby unikla příšernému zážitku, našla útěchu v drogách.

V posledních letech se Annabelle zotavovala z četných zlomenin, které prodělala při pádu z koně. Naposledy byla viděna 8. července na svatbě svého bývalého Edwarda Spencera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám