Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrovna se vrátil z několikaměsíčního detoxu v Americe, kam ho prý poslali jeho aristokratičtí rodiče. Závislost na alkoholu a mnohých dalších dobrotách, kterých si užíval spolu s jednou z dlouhodobě nejslavnějších a nejbohatších modelek světa Kate Moss (50), mu už začínala přerůstat přes hlavu. A to spolu ti dva začali chodit až koncem roku 2015.

Německé 'hrabátko' Nikolai Von Bismarck (30) zvládl očistnou proceduru organismu sice nerad (prý se mu moc stýskalo), ale úspěšně. A hned vyrazil za svou milou, která nyní fotila kampaň v jižní Itálii. Na ostrově Capri, kam se každé léto přesouvá smetánka z celé Evropy, si spolu nikým nerušeni užívají společné chvíle.

Těžko říct, jak nadšená je z toho Nikolaiova matka, která si myslí, že do mnohých závislostí jí syna přivedla právě tahle modelka. Ale asi se jí to moc nelíbí. A co až se dozví, že ti dva spolu mají už naplánované dítě? Kate je do těhotenství celá žhavá a chce to zkusit. Už spolu vybírají i případná jména.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám