Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo nesmí chybět na udílení British Fashion Awards, jsou pochopitelně dvě nejslavnější tváře britského modelingu, kterými jsou už celé dekády Naomi Campbell (53) a Kate Moss (50). Obě módní ikony zvolily černou róbu podobného střihu, ale jejich pojetí bylo na míle vzdálené. Zatímco Kate sáhla po trendy sametu a na zahřátí využila kožešinové pončo, šaty Naomi byly celé z krajky, která se nejen u večerních rób drží už několikátou sezónu.

Ač je o čtyři roky starší, byla to právě Naomi, kdo z dvojice působil mladistvějším a mnohem přitažlivějším dojmem. Rozená Londýňanka, jež loni oslavila svou knihou fotografií třicet let ve vrcholovém modelingu, nestačí udivovat. Její postava se z celé plejády topmodelek 80. a 90. let změnila snad úplně nejméně. Naomi nejen že si drží útlé míry, ale její tělo je stále velmi pevné a pleť sametová a pružná.

Slavnostní událost pořádanou v Royal Albert Hall v centru Londýna poctilo svou přítomností i mnoho dalších celebrit v čele s Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Salmou Hayek, Alexou Chung, Jadenem Smithem, Jourdan Dunn, Karlie Kloss či Larou Stone. Největší hvězdou večera se ovšem stala Gigi Hadid (29), která byla vyhlášena modelkou roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám