Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou budoucnost si jako milovnice přírody představovala vedle koní ve stáji. Realita je však taková, že Eva Klímková se stala sama 'koněm', a to ve stáji pražské centrály modelingové agentury Elite Model Look.

Vzhledem k tomu, že rozená Pražačka zvítězila nejen v českém, ale následně také ve světovém finále Elite Model Look 2013, je v jednom kole. Od světového vítězství v této nejprestižnější modelingové soutěži se její kariéra posouvá závratnými kroky.

Modelka, která je díky svým rysům označovaná za mladší verzi Kate Moss (50), předváděla pro nejprestižnější módní domy, jako jsou Dior, Elie Saab, Gaultier a mnohé další. Fotila módní editorialy pro různá vydání časopisů Elle, Vogue, Marie Claire či L’Officiel. Stala se také například tváří kampaní Cacharel, módního řetězce COS a jiných. Její život je neustálé cestování mezi Evropou, New Yorkem a exotickými lokacemi.

Eviným hobby jsou ale stále koně. S tím svým, kterého má v Čechách, se snaží trávit každou volnou chvíli, kterou ve svém diáři najde. „Koně jsou mojí vášní, umím si představit, že bych jednou v budoucnu vlastnila ranč s koňmi a věnovala se tomu profesně.“

Zatím u ní ale vítězí modeling, který ji skvěle živí. Je více než pravděpodobné, že i tuto osmnáctiletou krásku budete mít možnost vidět na finále Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku, které se bude konat koncem srpna ve Španělském sále Pražského hradu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám