Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge ve čtvrtek ráno zavítala do Royal Institution ve Westminsteru, kde pořádala v rámci své nadace Early Childhood, diskuzi s ministry. Nadace, v níž se angažuje již devět let, se zaměřuje na důležitost rozvoje v raném dětství a jeho souvislosti s duševním zdravím, o čemž také s ministry a zástupci z nejrůznějších oborů pohovořila. K této důstojné příležitosti výjimečně zvolila kalhotový kostýmek, ve kterém vypadala fantasticky a podle britských médií i velmi inteligentně.

Není pochyb, že v módě je Kate jako ryba ve vodě, a tak i tentokrát zvolila oblečení, které dokonale podtrhlo její roli. Vévodkyně se v elegantním kostýmku zhostila se ctí koordinace diskuze okolo kulatého stolu mimo jiné s ministry zdravotnictví a sociálních věcí či se zástupci ze sektoru školství, zdravotnictví a sociální péče.

Kostýmek ve světle růžové barvě z dílny Alexandera McQueena za dva tisíce liber (58 tisíc korun) doplnila o bílý top a náušnice s náramkem od Mappin & Webb s cenovkou 5 750 liber (167 tisíc korun) a bylo znát, že se ve společnosti odborníků rozhodně neztratí.

Jak je dobře známo, jsou i méně formální akce, kam si vévodkyně klidně vezme i džíny. Dělá to obvykle v případě, kdy lze očekávat, že ji může čekat nějaká sportovní činnost. Jde třeba o návštěvy škol nebo zájmových skupin spojených s pohybem. V kalhotovém kostýmku je ovšem k vidění sporadicky, přitom jí náramně padnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám