Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velká Británie za sebou má několikadenní oslavy sedmdesáti let vlády královny Alžběty II. Začaly už ve čtvrtek a vyvrcholily sobotním koncertem u Buckinghamského paláce. S královnou pochopitelně slavila celá rodina.

Nechyběli princ Charles a jeho žena Camilla, z Kalifornie dorazili princ Harry s manželkou Meghan a samozřejmá byla i účast prince Williama s manželkou Kate a dětmi. A právě nejmladší potomek vévody (41) a vévodkyně (42) z Cambridge byl hvězdou záběrů na královskou rodinu. Princ Louis (5) jednoduše neposeděl a při jeho zabavení se zapotili nejen rodiče, ale i děda Charles.

Britové se nad snímky šklebícího se chlapce doslova královsky bavili a nebyl den, kdy by se snímek malého Louise neobjevil v médiích. Rodičům to neuniklo, a tak si při shrnutí slavnostního víkendu neodpustili drobný žertík.

„Byl to úžasný víkend plný oslav. Vidět lidi po celé zemi, jak se spojili, s rodinami, přáteli a svými milovanými, bylo mimořádné,“ začali Kate a William svůj post. Následovalo poděkování všem, kteří se na organizaci oslav podíleli. „Všichni jsme si to neuvěřitelně užili, především pak Louis...,“ pobavil vévodský pár své fanoušky.

Ti kromě jiného velmi kvitují, že své děti nesvazují přehnaně přísnými pravidly. „Díky, že jste ho zapojili a umožnili mu být dítětem. Jako rodiče odvádíte skvělou práci,“ vysekla manželům poklonu jedna ze sledujících. „Louise milujeme,“ vzkazovali další hromadně.

Reklama

Další články

Načítám