Hlavní obsah
Článek

Přípravy na horečně očekávaný Ples v Rudolfinu nenechává zpěvačka Kate Matl (44) na poslední chvíli. My jsme byli u toho, když s předstihem dorazila na zkoušku šatů do ateliéru módní návrhářky Mirky Horké.

„Mirka mě oblékla už na první ples letošní sezóny. Kromě toho mě obléká na jiné příležitosti,“ nechala se slyšet zpěvačka na zkoušce.

Na pódiu dává přednost extravaganci, ale v soukromí je Kate spíš pro klasiku. „Určitě bych chtěla mít šaty jednodušší. U mě nikdy nenajdete prvoplánové šaty, ale spíš oceňuji ženskou noblesu. To k Plesu v Rudolfinu patří,“ říká Mátlová.

V ateliéru Horké v pražských Holešovicích byly k vidění zejména sněhobílé róby, což nasvědčovalo spíš tomu, že Kate zkouší svatební a nikoli plesové šaty. „Šaty nakonec nebudou bílé. Svatba není tímto tématem,“ culila se zpěvačka, známá také pod svým občanským jménem Kateřina Mátlová, kterou ale do prostor Rudolfina doprovodí její partner Michal.

Kateřina na zkoušce oblékla šaty poseté 125 tisíci krystaly Preciosa, jejichž cena dosahuje neuvěřitelných 470 tisíc korun. V těch dělala parádu už na Plese jako Brno. Je dost pravděpodobné, že na pražskou alternativu této události, na Ples v Rudolfinu zvolí podobný model.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám