Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nesází výhradně na svůj pěvecký projev, ale dbá na to, aby na ni byl během vystoupení také hezký pohled. Kate Mátl (45), známá dříve pod svým občanským jménem Kateřina Mátlová, umí svými kostýmy překvapit.

Naposledy se zpěvačka odvázala během vystoupení v pražském Fashion Clubu, kde nejdříve diváky zaujala svým vystoupením s mužskými tanečníky na podpatcích. Blýskla se také v černém kostýmu složeném z vyzývavého body s hlubokým výstřihem a vesty z dílny slovenské módní návrhářky Dominiky Jankovičové, sestry tanečníka a choreografa Filipa Jankoviče.

„Ale já pod tím mám podprsenku,” hájila se se smíchem v hlase popová princezna a jedním dechem uvedla: „Není to oblečení na normální nošení v běžném životě, ale kostým na vystoupení.”

Všechny kostýmy si zpěvačka vybírá sama. „Jde mi pokaždé o to, aby to nebylo prvoplánové a sprosté. Jde mi spíš o efekt. Často mi jde o nadsázku, která u nás v Čechách chybí,” říká Kate Mátl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám