Hlavní obsah
Článek

Lifestylový časopis InStyle slaví 25 let a ve vzpomínkovém čísle oslovil některé slavné ženy, které se kdy objevily na jejich titulce. Nechali je napsat příspěvek o tom, jak vzpomínají na své focení.

Kate Hudson (44) se na titulce objevila poprvé v roce 1996, a to ještě se svou maminkou Goldie Hawn. Ovšem zásadnější pro ni bylo až vydání v roce 2001, kde se jako dvaadvacetiletá objevila nahá.

Takhle nahá byla:

„Popravdě mi nedělalo problém svléknout si oblečení. Lidé si mohou říkat, co chtějí, ale já mám ráda ten pocit být nahá, a vždycky jsem měla. Když jsem se objevila na titulce v roce 2001, byla jsem čerstvě vdaná a moje kariéra se rozjížděla po filmu Na pokraji slávy. V některých místech bylo dokonce moje nahé číslo zakázané k prodeji, protože prý bylo nevhodné,“ nechala se slyšet Kate.

Ve svém krátkém článku se rozpovídala i o svých letošních 40. narozeninách. „Lidé se mě stále ptají, jak se ve čtyřiceti cítím, ale já nad tím opravdu nijak zvlášť nepřemýšlela. Je to jen věk a já si myslím, že je to skvělý věk. Jste ve fázi svého života, kde už jste získali určité zkušenosti a je neskutečně fajn mít už nějaký ten rok za sebou. A víte co? Teď je se mnou mnohem větší zábava, než tomu bylo dříve.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám