Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcerku Rani porodila herečka Kate Hudson (45) teprve před třemi týdny. A jelikož je populární svátek Halloween skoro za dveřmi, musela se i Kate vydat na nákup dýně, porod neporod. Vybírat dýni šla s herečkou celá rodina, včetně starších synů Rydera (14) a Binghama (7). Nechyběl ani hereččin partner a otec malé Rani Danny Fujikawa.

Svou novorozenou dcerku Kate svírala v zavinovačce na prsou a vypadala velmi spokojeně. Ze své první dcerky je herečka nadšená a od druhé půlky těhotenství se jí nemohla dočkat. Herečka se svěřila fanouškům na sociálních sítích, že toto těhotenství bylo její nejnáročnější.

Hudson a Fujikawa začali randit teprve před rokem a Rani je jejich prvním společným potomkem. Pojmenovali ji po Ronovi Fujikawovi, otci Dannyho, který zemřel v roce 2012. Nadšená herečka se nyní hodlá věnovat nějaký čas jenom rodině, a tak si může vychutnat plnými doušky rodinné aktivity, jako je výběr dýní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám