Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Los Angeles to v sobotu vypadalo jako při udílení nejprestižnějších filmových cen. Na jednom místě se v sobotu sešlo 400 prominentních hostů. Opravdu šlo jen o oslavu zásnub?

Zahraniční média tvrdí, že při takové koncentraci hvězd muselo jít o tajnou svatbu. Gwyneth Paltrow (51) a producent Brad Falchuk mají spoustu slavných přátel, kteří by se nejspíš nehrnuli jen na obyčejnou oslavu zásnub, které navíc tento vlivný pár oznámil už v lednu.

Oscarová herečka a muž, který stojí za úspěšnými televizními projekty Glee a American Horror Story, už spolu randí tři roky, takže by nikoho nepřekvapilo, kdyby vstoupili do manželství. Gwyneth se měla údajně tento týden v Mexiku loučit se svobodou.

A kdo na večírek plný hollywoodských hvězd dorazil? Pozvánku dostala Reese Witherspoon (48), Liv Tyler (46), Kate Hudson (44), Julia Roberts (56), Cameron Diaz (51) i Jennifer Aniston (55). Nechyběl ani režisér Steven Spielberg s manželkou.

Mezi hosty ale nebyl exmanžel Gwyneth Paltrow a otec jejích dvou dětí Chris Martin. Ten by nejspíš na svatbě neměl chybět, protože spolu udržují přátelský vztah.

Reklama

Další články

Načítám