Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový vztah s hudebním vydavatelem a muzikantem Dannym Fujikawou si herečka Kate Hudson (45) vychutnává plnými doušky. Milenci jako by se od sebe nemohli odtrhnout.

Aktuální milostný život slavné blondýnky americká média pečlivě sledují a zaznamenávají. Asi už bylo načase, aby se na scéně objevil muž, po jehož boku najde hvězda filmů Válka nevěst nebo Jak ztratit kluka v 10 dnech partnerské štěstí. Ani s otci jejích dvou synů, muzikanty Chrisem Robinsonem z kapely Black Crowes a Mattem Bellamym ze skupiny Muse, s nimiž má Rydera a Binghama, se tak nestalo.

Ale radši nepředbíhejme, s Fujikawou je vídána od půlky března, což ještě není tak dlouho. Mnohé ale naznačuje to, že svého milého už představila svým dětem, což bývá krok, který svobodné matky neberou na lehkou váhu. Byl to právě mladší Bingham, jenž byl na dětském hřišti svědkem žhavých polibků páru. Ty jsou ovšem v režii Hudson a Fujikawy k vidění téměř na každém jejich kroku. Svědci mluví o desetiminutové vášni na ulici nočního New Yorku a partneři se prolíbali i oficialitami - když se spolu poprvé bok po boku objevili ve společnosti, pózovali jak jinak než se rty přilepenými u sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám